Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο συμμετέχει στο Επιστημονικό και Εκθεσιακό Forum, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO και προσκαλεί όλους τους Δήμους μέλη του να παρευρεθούν. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Το Forum διοργανώνει ο όμιλος ΖΙΤΑ και το περιοδικό «ΔΥΟ» (Διατροφή – Υγεία – Ομορφιά), σε συνεργασία με 12 επιστημονικές εταιρείες,  στις 16 και 17 Απριλίου 2016. Αποτελεί ένα μεγάλο Εκθεσιακό και Επιστημονικό Forum για την διατροφή, υγεία και ομορφιά, όπου για πρώτη φορά δίδεται η ευκαιρία σε επιστήμονες υγείας (ιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, νοσηλευτικό προσωπικό), εκπροσώπους τοπικής αυτοδιοίκησης, απλούς πολίτες, αλλά και στην βιομηχανία να συνυπάρξουν απόλυτα διαδραστικά στον ίδιο χώρο, με στόχο την υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών, με έμφαση στην πρόληψη και την έγκαιρη θεραπεία.

Tο «ΔΥΟ Forum» τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νικόλαου, ενώ ένα μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην Ιερά Μητρόπολη για την ανακούφιση συνανθρώπων μας σε βασικές τους ανάγκες.

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στο Επιστημονικό Forum και να συμμετέχετε στα προγράμματα του Δικτύου που θα πραγματοποιηθούν στις 16 και 17 Απριλίου την ίδια ώρα (1μ.μ. έως 3μ.μ.). Τα προγράμματα αφορούν σε δωρεάν προληπτικό έλεγχο οστεοπόρωσης, εκτίμηση καρδιαγγειακού κινδύνου και εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες από πιστοποιημένους διασώστες. Επιπλέον, την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και ώρα 12:30μ.μ. έως 1μ.μ θα γίνει ομιλία με θέμα τον Σχολικό Εκφοβισμό (bullying) και την Ασφαλή Χρήση του Διαδικτύου (Αίθουσα Asklipios) από τον Ιατρό Γ.  Κορμά, Επιστημονικό Υπεύθυνο ΚΕΠ Υγείας του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Για περισσότερες πληροφορίες Επισκεφθείτε το site του συνεδρίου

Ώρες λειτουργίας έκθεσης :
Σάββατο 16 Απριλίου 2016 από 09:00 έως 20:00
Κυριακή 17 Απριλίου 2016 από 09:00 έως 20:00

Οδηγίες για Πρόσβαση στην Έκθεση
http://dyoforum.gr/exhibition-access/

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος ΕΔΔΥΠΠΥ
Γιώργος Πατούλης
Πρόεδρος ΚΕΔΕ,
Δήμαρχος Αμαρουσίου