Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Μονεμβασίας σε συνεργασία με την Κεντρική Δομή ΚΕΠ Υγείας – ΕΔΔΥΠΠΥ και την Γ´ Πανεπιστημιακή Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», προγραμματίζει προληπτικό έλεγχο:

α) για καρκίνο του τραχήλου της μήτρας (pap test) και
β) για παθήσεις των αγγείων των κάτω άκρων (Doppler αγγείων κάτω άκρων)

Οι παραπάνω έλεγχοι θα γίνουν σε χώρους του Νοσοκομείου Μολάων, το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 από το πρωΐ έως το μεσημέρι.

Καλούνται α) οι γυναίκες χωρίς διαγνωσμένη σχετική νόσο που επιθυμούν να ελεγχθούν για καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και β) οι γυναίκες χωρίς διαγνωσμένη σχετική νόσο που επιθυμούν να ελεγχθούν για παθήσεις των αγγείων των κάτω άκρων, να επικοινωνήσουν με το ΚΕΠ Υγείας Δ. Μονεμβασίας μέχρι την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 στα τηλέφωνα : 2732 360570 (κ. Τζάκα) & 2732 360536 (κ.Μπατσάκη)

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά οι γυναίκες που θα εξετασθούν.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (Σάββατο 16 Απριλίου 2016) και ως συνέχεια του προσυμπτωματικού ελέγχου θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα «ΚΕΠ Υγείας και Προληπτική Ιατρική – Αγωγή Υγείας για τη Σύγχρονη Γυναίκα» στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Παπαδιανίκων. Το Αναλυτικό Πρόγραμμα αυτής της Εκδήλωσης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.