Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχόμενος και τη νέα χρονιά να συνεχιστεί το έργο της πρόληψης και της προαγωγής της υγείας των δημοτών μέσα από τα ΚΕΠ Υγείας.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου ήταν προσκεκλημένος του Δημάρχου Περιστερίου κ. Α. Παχατουρίδη, ο Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου. Ο Δήμος Περιστερίου είναι από τους πρώτους δήμους που πρωτοπόρησαν και υιοθέτησαν το θεσμό των ΚΕΠ Υγείας που έχει σαν σκοπό την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας στο πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την έγκαιρη διάγνωση νοσημάτων. Ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την τιμητική παρουσία του και κυρίως για τη σπουδαία πρωτοβουλία του να ιδρύσει τα ΚΕΠ Υγείας τα οποία ο Δήμος Περιστερίου δε θα μπορούσε να μην αξιοποιήσει.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, κ. Πατούλης συνεχάρη τον Δήμαρχο Περιστερίου για την άμεση ανταπόκρισή του στην ίδρυση ΚΕΠ Υγείας και στην συμβολή του να διαγνωστούν «ασυμπτωματικοί» πολίτες μέσω προληπτικών εξετάσεων πριν φθάσουν να νοσήσουν και να τεθεί η ζωή τους σε κίνδυνο. Ο κ. Πατούλης ανέφερε επίσης ότι ο Δήμος Περιστερίου ακολουθεί όλες τις οδηγίες που προβλέπονται από τα Διεθνή πρωτόκολλα και λειτουργεί υποδειγματικά διενεργώντας τις απαραίτητες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο κ. Μπεκιάρης, Ιατρός, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Υγείας, καθώς και ο κ. Κορμάς Επιστημονικός Υπεύθυνος της Κεντρικής Δομής των ΚΕΠ Υγείας και υγειονομικοί φορείς.

kopi-pitas-peristeri-2016-02

kopi-pitas-peristeri-2016-04