Ο Δήμος Καλλιθέας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Καλλιθέας, διοργάνωσαν σημαντική εκδήλωση στο Δ΄ ΚΑΠΗ με θέμα: “Μην κλικάρεις εν λευκώ” στις 9/10/2017 και ώρα 10:30 με μεγάλη επιτυχία.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των ηλικιωμένων από τον εκπρόσωπο Ελληνικού Κέντρου ασφαλούς διαδικτύου saferinternet4kids και επιστημονικό Υπεύθυνο του ΚΕΠ Υγείας Γ. Κορμά, σχετικά με το διαδίκτυο και την ασφαλή χρήση αυτού από τα παιδιά, τους εφήβους και τους ενήλικες.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Πάσχου δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος Καλλιθέας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων διοργανώνει συχνά ομιλίες για κοινωνικά και ιατρικά θέματα που αφορούν όλες τις ηλικίες και κοινωνικές ομάδες, καθ΄ ότι ο Δήμαρχός μας και Α΄ αντιπρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ενημέρωση και την πρόληψη για τα ιατρικά και κοινωνικά προβλήματα. Στα πλαίσια αυτών των δράσεων εντάσσεται και η σημερινή.

Ευχαριστούμε το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) για τη συνεργασία και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΕΔΔΥΠΠΥ και της ΚΕΔΕ, και Δήμαρχο Αμαρουσίου, κ. Γιώργο Πατούλη που καθιέρωσε την προληπτική ιατρική και ενημέρωση στους Δήμους. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κο Κορμά για την απλότητα, την αμεσότητα και την εξαιρετικά κατατοπιστική παρουσίαση. Τέλος, ευχαριστούμε το προσωπικό μας για την συνέπεια, την υπευθυνότητα και την προθυμία με την οποία ασκούν το έργο τους».