Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή η ενημερωτική ομιλία με θέμα την κατάθλιψη, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017.

Η συνάντηση οργανώθηκε από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αριστοτέλη σε συνεργασία με το ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, τη νέα δομή του Δήμου και πραγµατοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράµµατος “πρόληψης κατά της κατάθλιψης” που οργανώνει το ∆ίκτυο Υγειών Πόλεων. Οι δημότες στήριξαν την προσπάθεια αυτή με την παρουσία τους και την ενεργή συμμετοχή τους στη συζήτηση που ακολούθησε.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της ομιλίας, στην πρόεδρο της «Φροντίδας» κα Κατερίνα Μήτρου, στις ψυχολόγους του Δήμου και σε όλο το προσωπικό που συνέβαλε με ευαισθησία και διακριτικότητα και πρόβαλαν ένα τόσο λεπτό κοινωνικό πρόβλημα, με γλώσσα απλή και κατανοητή και ανάδειξαν τη σημασία της πρόληψης.

Η πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου δήλωσε: «Το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο με χαρά υποδέχεται και φιλοξενεί τόσο αξιέπαινες δράσεις και πρωτοβουλίες. Είναι χρέος μας να στηρίξουμε προσπάθειες που συνδράμουν στην αγωνία και τις δυσκολίες των ανθρώπων να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη καθημερινότητα. Αναμένουμε τις νέες δράσεις των δομών του Δήμου και θέτουμε εαυτόν στην υπηρεσία του κοινωνικού συμφέροντος».