Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αγαπητοί συνδημότες,

Το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου μας σε συνεργασία με το Διαδημοτικό δίκτυο Υγιών Πόλεων –Προαγωγής Υγείας, διοργανώνει ομιλία με θέμα τον Καρκίνο του μαστού. Είναι τιμή για την πόλη μας που για δεύτερη φορά την ομιλία θα κάνει ο Διευθυντής του Αντικαρκινικού, καθηγητής Χειρουργικής, ιατρός, ογκολόγος κ. Φιλόπουλος.

Η ομιλία θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΑΘΗΝΑ της ΧΕΝ (οδός Μαρίνου Αντύπα 81 – τηλ. 210 996 8868) και ώρα 19.00. Ένα σοβαρότατο θέμα υγείας θα αναλυθεί από τον διακεκριμένο επιστήμονα για μια ακόμη φορά.

Πιστοί και πρωτοπόροι στην λειτουργία του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ προ, κατά την διάρκεια και μετά την ομιλία θα καταγράψουμε τους ενδιαφερόμενους για κλινική εξέταση μαστού. Μετά την κλινική εξέταση, αν ο γιατρός κρίνει, θα γίνουν απεικονιστικές εξετάσεις, μαστογραφία ή ότι άλλο χρειαστεί. Με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα γίνει επανεξέταση, διάγνωση οριστική και θα δοθεί, αν χρειαστεί, θεραπεία. Αυτή είναι η πλήρης εξεταστική διαδικασία για σωστό έλεγχο του μαστού.

Χρ. Γιαννάκης
Δημοτικός Σύμβουλος
εντεταλμένος σύμβουλος Δημάρχου
για το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ