Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Δήμος Κηφισιάς και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων πραγματοποιούν, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ, την Τρίτη 23 Μαΐου 2017, και ώρα 12:00, τα Εγκαίνια του Κέντρου Πρόληψης (ΚΕΠ) Υγείας (Μαρίνου Αντύπα 3, Κάτω Κηφισιά) και καλούν όλους τους δημότες να προσέλθουν προκειμένου να ενημερωθούν για τα ΚΕΠ Υγείας.

Τα Εγκαίνια θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, ο οποίος θα αναλύσει «Τον Ρόλο των ΚΕΠ Υγείας στην Πρόληψη και την Προαγωγή της Υγείας.»

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Κηφισίας κ. Απόστολος Κασιούρας και ο Πρόεδρος κοινωνικής μέριμνας κ. Γιώργος Τσούλος.

Θα ακολουθήσει διάλεξη με θέμα «Πρωτόκολλα Πρόληψης» από την Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας, κα. Ασημίνα Σωτηροπούλου, MSc.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Κηφισιάς είναι μια νέα δημοτική δομή, που σκοπό έχει την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας και ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου για τις προληπτικές εξετάσεις που προτείνονται για την έγκαιρη διάγνωση συγκεκριμένων νοσημάτων.

Το ΚΕΠ Υγείας σας προτείνει να κάνετε συγκεκριμένες επισκέψεις και εξετάσεις στον θεράποντα ιατρό σας, ώστε να θωρακίσετε την υγεία σας.

Τα νοσήματα για τα οποία προτείνονται προληπτικές εξετάσεις είναι τα εξής:

  1. ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΝΕΥΡΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΑΟΡΤΗΣ
  2. ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ
  3. ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
  4. ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ
  5. ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ
  6. ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ – ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
  7. ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΕΛΑΝΩΜΑΤΟΣ