Γ. Πατούλης: «Με την παρουσία του Δικτύου στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης  δίνεται η δυνατότητα να προβάλουμε περαιτέρω το πολυετές έργο του Δικτύου για την προαγωγή της υγείας μέσω του προσυμπτωματικού ελέγχου».

Στο πλαίσιο των εργασιών της 85ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. συμμετέχει στο Περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής, ενημερώνοντας για τις δράσεις και τα προγράμματα του Δικτύου. Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, αναφέρθηκε στο στρατηγικό σχεδιασμό μιας κοινωνικής πολιτικής με την υγεία να έχει κυρίαρχο ρόλο, αξιοποιώντας τις υπάρχουσες δημοτικές δομές για τη θωράκιση της υγείας των πολιτών μέσω της πρόληψης. Ο κ. Πατούλης μεταξύ άλλων επεσήμανε πως: «Το Δίκτυο Υγιών Πόλεων με την πολυετή τεχνογνωσία έχει ήδη συμβάλλει στη διατήρηση της ποιότητας ζωής των πολιτών σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση η οποία και έχει σημαντικό ρόλο».

Κατά τη Διεθνή Έκθεση, αναμένεται να πραγματοποιήσει το ΕΔΔΥΠΠΥ εκδήλωση ενημέρωσης ΟΤΑ Α’ και Β’ Βαθμού που εντάσσονται στις περιφέρειες της Μακεδονίας, παρουσιάζοντας τόσο τις δράσεις και τα αποτελέσματα του έργου του Δικτύου και των ΚΕΠ Υγείας όσο και τις μελλοντικές ενέργειες για την προαγωγή υγείας.