Συνεχίζονται κανονικά, με αμείωτο ρυθμό, οι προληπτικές εξετάσεις που υποδειγματικά διοργανώνονται από το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου Ηλιούπολης.

  1. Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 έγιναν δερματολογικές εξετάσεις στο χώρο του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ από την δερματολόγο κ. Αμπατζή Μάρθα.
  2. Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 έγιναν Γυναικολογικές εξετάσεις και παρεδόθησαν παραπεμπτικά για εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις, με τα αποτελέσματα των οποίων συνδημότισσες θα επανεξετασθούν στα ιατρεία μας.
  3. Προγραμματίστηκαν εξετάσεις με ραντεβού σε γιατρό ΩΡΛ.
  4. Άμεσα θα ειδοποιηθούν οι εγγραφέντες για κλινική εξέταση από τον ψυχίατρο.
  5. Στις 3 Νοεμβρίου 2017 στο χώρο του 1° ΚΑΠΗ Καραμανλή και Ιάσονος θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη ομιλία με θέμα «Μην κλικάρεις εν λευκώ». Η ομιλία απευθύνεται στο προσωπικό (βρεφονηπιοκόμους και νηπιαγωγούς) των βρεφονηπιακών σταθμών και νηπιαγωγείων, κρατικών και ιδιωτικών του Δήμου μας.
  6. Στις 11 Νοεμβρίου 2017 ώρα 9.00 π.μ. θα γίνουν κλινικές εξετάσεις και θα δοθούν παραπεμπτικά για εργαστηριακές εξετάσεις και απεικονιστικό έλεγχο του προστάτη από τον ιατρό ουρολόγο κ. Γεωργαντά.
  7. Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 ευγενώς προσφερθείς ο συνδημότης μας ακτινολόγος κ. Ανυφαντάκης Γεώργιος θα κάνει δωρεάν 15 μαστογραφίες σε 15 συνδημότισσες που με κοινωνικά κριτήρια το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ θα υποδείξει.
  8. Στις 23 Νοεμβρίου 2017 προγραμματίστηκε και άμεσα ανακοινώνεται ομιλία από την συνδημότισσά μας οφθαλμίατρο κ. Βασιλείου για τις παθήσεις των ματιών και την αποκατάστασή τους. Και εδώ θα οργανωθεί κλινικός έλεγχος των ματιών για όσους επιθυμούν οφθαλμολογική εξέταση.
  9. Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 ώρα 10.00π.μ. θα συνεχιστούν κανονικά οι Δερματολογικές εξετάσεις με ραντεβού στο τηλέφωνο 210 996 8868.
  10. Στις 4 Δεκεμβρίου 2017 δύο ομιλίες στο 2° και το 4° Λύκειο Ηλιούπολης με θέμα τον καρκίνο της μήτρας, το εμβόλιο κατά του καρκίνου στα νέα κορίτσια και τα μέσα αντισύλληψης. Ομιλητής θα είναι ο συνδημότης μας κ. Βλαχάδης.
  11. Στις 15 Δεκεμβρίου 2017 Ημερίδα με θέμα «Αγωγή Υγείας για την σύγχρονη γυναίκα». Ομιλία και εξετάσεις για όλες τις ηλικίες γυναικών. Θα προγραμματισθούν δωρεάν κλινική εξέταση γυναικών και Μαστογραφίας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί ομιλία και εξετάσεις για τις παθήσεις στην στοματική κοιλότητα, τις σύγχρονες προσθετικές αποκαταστάσεις εμφυτεύματα και προσθετική επί εμφυτευμάτων, καθώς και ενημέρωση γονέων για ορθοδοντικά προβλήματα των παιδιών.

Φυσικά θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις με γνώμονα πάντα την προσφορά.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μας για την συμμετοχή στις εκδηλώσεις, και εγώ προσωπικά για την αγάπη και την εκτίμηση που καθημερινά μου εκδηλώνουν.