Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηλιούπολης διοργάνωσε δύο ιατρικές ενημερωτικές ομιλίες στους μαθητές του 2° και 4° Λυκείου Ηλιούπολης με θέμα την αντισύλληψη και το εμβόλιο κατά του καρκίνου της μήτρας.

Συνολικά ο αριθμός των μαθητών που παρακολούθησε την ομιλία υπερέβη τους 600.

Ομιλητής ήταν ο γυναικολόγος κ. Βλαχάδης.

O Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Γιαννάκης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου δήλωσε: «Ο τρόπος με τον οποίο ανέπτυξε ο κ. Βλαχάδης τα δύο ιατρικά θέματα ήταν μοναδικός. Κατάφερε με απόλυτα κατανοητό τρόπο και άψογη διαχείριση του πολυπληθέστατου μαθητικoύ ακροατηρίου, να κάνει με τον καλύτερο τρόπο την ενημέρωση.

Και στα δύο σχολεία η στάση των μαθητών ήταν άριστη. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και στους καθηγητές τους που πέρα από την μάθηση τους δίδαξαν καλή συμπεριφορά και αγωγή.

Ευχαριστώ τους διευθυντές των σχολείων για την συνεργασία και την βοήθεια που προσέφεραν. Θα γίνουν στο μέλλον και άλλες παρεμβάσεις στα σχολεία για ό,τι απασχολεί τους γονείς και τους μαθητές».

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη το ΚΕΠ Υγείας για τη δράση αυτή ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μιας ιδιαίτερα ευαίσθητης πληθυσμιακής ομάδας με στόχο την πρόληψη.