Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την κεντρική δομή του ΕΔΔΥΠΥ οργάνωσε ιατρική ομιλία με θέμα τα προβλήματα και τις παθήσεις των ματιών καθώς και την θεραπευτική τους αντιμετώπιση.

Στο τέλος της ομιλίας κατεγράφησαν οι ενδιαφερόμενοι για δωρεάν προληπτικό έλεγχο των ματιών. Η ομιλία έγινε στις 23 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης. Ομιλήτρια ήταν η συνδημότισσά μας κ. Βασιλείου την οποία θερμότατα ευχαριστούμε για την μεγάλη της εθελοντική προσφορά και την συγχαίρουμε για την άριστη επιστημονική της ομιλία.

Την ομιλία παρακολούθησαν πολλοί συνδημότες μας. Στο τέλος της ομιλίας έγιναν ερωτήσεις στην Γιατρό και απαντήθηκαν με απλά κατανοητά λόγια.

Οι δράσεις μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Στις 4 Δεκεμβρίου 2017 πρόκειται να γίνει ομιλία στους μαθητές του 2ου και του 4ου Λυκείου Ηλιούπολης με θέμα το εμβόλιο για τον καρκίνο της μήτρας και την αντισύλληψη και στις 15 Δεκεμβρίου 2017 προγραμματίζονται ομιλία και γυναικολογικές εξετάσεις με θέμα την Αγωγή Υγείας για τη σύγχρονη γυναίκα.