Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου συνεχίζοντας την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στην πρόληψη ανοίγει την πόρτα του στους δημότες. Ξεκινώντας μια σειρά θεματικών εβδομάδων υγείας στο γραφείο του ΚΕΠ Υγείας όπου εθελοντές επιστημονικοί συνεργάτες μέλη του δικτύου παρόχων του ΚΕ.Π Υγείας, που θα δέχονται τους δημότες για εξειδικευμένη ενημέρωση σε θέματα πρόληψης υγείας.

Ρωτήστε τους ειδικούς…

Οι ειδικοί περιμένουν της ερωτήσεις σας.

Καθημερινά μας δημιουργούνται διάφορες ερωτήσεις που αφορούν τον τρόπο διατροφής την προσπάθεια απώλειας βάρους με τον σωστό τρόπο, την αγωνία για σωστές διατροφικές επιλογές στα παιδιά και στους ενήλικες. Είναι γεγονός ότι η καλή διατροφή παίζει ουσιαστικό ρόλο στην πρόληψη διαφόρων ασθενειών όπως και στην προστασία του οργανισμού από την πρόωρη γήρανση.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής όμως δεν μας επιτρέπει να τρεφόμαστε σωστά με αποτέλεσμα να μην τροφοδοτούμε το σώμα μας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Η πρώτη θεματική εβδομάδα είναι αφιερωμένη στην διατροφική συνείδηση και το πρόγραμμα ενημέρωσης έχει ως εξής:

Δευτέρα 22 Μαΐου και Τρίτη 23 Μαΐου από τις 09:00 πμ έως τις 13:00 θα δέχεται τους δημότες η κα. Ακριβούση Μαρία (Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Πανεπιστημίου Αιγαίου)

Τετάρτη 24 Μαΐου και Πέμπτη 25 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 14:00 στο γραφείο του ΚΕΠ Υγείας θα βρίσκεται η κα. Χαζλή Ισμήνη (Διαιτολόγος-Διατροφολόγος)

Το γραφείο του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου στεγάζεται στο ισόγειο χώρο του Δημαρχείου στον πεζόδρομο του Βελεστίνου.

Επικοινωνία
T. 242 502 4290
E. kepugeiasdrigaferaiou@yahoo.com

Σας περιμένουμε.