Ο Δήμος Ηλιούπολης το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών πόλεων Προαγωγής Υγείας και την κεντρική δομή των ΚΕΠ Υγείας διοργάνωσε ομιλία για την τρίτη ηλικία με θέμα “Μην κλικάρεις εν λευκώ” με ομιλητή & εκπρόσωπο ασφαλούς κέντρου διαδικτύου saferinternet4kids και επιστημονικό Υπεύθυνο του ΚΕΠ Υγείας Γ. Κορμά.

Έγινε μια άκρως κατανοητή, ποιοτική και ενημερωτική ομιλία για τους κινδύνους που εγκυμονεί η αλόγιστη χρήση και ακόμη πιο πέρα η κατάχρηση του διαδικτύου.

Η ομιλία πέρα από την ενημέρωση των ηλικιωμένων για τους κινδύνους του διαδικτύου, τόνισε τον σπουδαίο ρόλο τους σε σχέση με τα παιδιά τους και κυρίως με τα εγγόνια τους, μιας και ο ρόλος τους στην οικογένεια είναι κομβικός, διότι τα εγγόνια σέβονται ασπάζονται και ακούνε με προσοχή τις συμβουλές της γιαγιάς και του παππού.

Τον ευχαριστούμε θερμότατα τον ομιλητή για την απλότητα, την αμεσότητα και την εξαιρετικά κατατοπιστική παρουσίαση. Θα τον έχουμε ξανά μαζί μας στις 3 Νοεμβρίου 2017 ώρα 18.30 στον ίδιο χώρο (1° ΚΑΠΗ) για επανάληψη της ίδιας ομιλίας, στο προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών και των νηπιαγωγείων της πόλης μας.

Ευχαριστούμε τα μέλη του ΚΑΠΗ για την μεγάλη τους συμμετοχή και την αθρόα προσέλευση τους στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον κοινωνικό λειτουργό του ΚΑΠΗ κ. Παναγιώτη Τσουλέα και την υπάλληλο Άννα Μαρία Σουνίου για την προσφορά τους στην εκδήλωση.