Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων διοργάνωσε εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Κέντρου Πρόληψης (ΚΕΠ) Υγείας με τίτλο: «Μην κλικάρεις εν λευκώ».

Η εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στο Β’ ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής (Μπουμπουλίνας 15, Τσακός).

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση σχετικά με το διαδίκτυο και την ασφαλή χρήση αυτού από τα παιδιά, τους εφήβους και τους ενήλικες. Ομιλητής ήταν ο κ. Γιώργος Κορμάς Εκπρόσωπος του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου «saferinternet4kids» και Επιστημονικός Υπεύθυνος ΚΕΠ-Υγείας. Συμμετείχαν επίσης μέλη του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων ΑΡΓΩ και εκπρόσωπος του Ελληνικού Κεντρου Ασφαλούς Διαδικτύου .

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε: «Είναι σημαντικό να δίνετε η ευκαιρία και στην τρίτη ηλικία να ενημερώνονται από ειδικούς για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου, ώστε να είναι σε θέση να αξιολογήσουν τους πιθανούς κινδύνους. Η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον των δημοτών φαίνεται να είναι ουσιώδη και αυτό ενισχύει το έργο των ειδικών».