Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 η εκδήλωση “Μην Κλικάρεις Εν Λευκώ” στον χώρο του Β ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων ( Πλαπούτα 2 , Αγιοι Ανάργυροι)

Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, του Κέντρου Κοινότητας ΔΑΑΚ, του ΚΕΠ Υγείας του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση των μελών του ΚΑΠΗ για το ασφαλές Διαδίκτυο. Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γεώργιος Κορμάς, Ιατρός, Εκπρόσωπος του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου Saferinternet4kids. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Νίκος Παντελιάς,.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου και της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε σχετικά: «Η ασφαλής χρήση του Διαδικτύου αγγίζει όλους μας, και είναι εξαιρετική η ανταπόκριση των δημοτών και η ευαισθητοποίησή τους για τη σωστή ενημέρωση».

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Πρόληψης και Αγωγής Υγείας που εφαρμόζει η Κοινωνική Υπηρεσία με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινότητας.