Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 η εκδήλωση “Μην Κλικάρεις Εν Λευκώ” στο χώρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, του ΚΕΠ Υγείας του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για το ασφαλές Διαδίκτυο. Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κύριος Γεώργιος Κορμάς, Ιατρός, Εκπρόσωπος του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου Saferinternet4kids. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Νίκος Παντελιάς, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτισμού κ. Περικλής Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος Ένωσης Γονέων κ. Θανάσης Καρελιώτης και η Υπεύθυνη Γραφείου Αγωγής Υγείας Π.Ε. Γ΄ Αθήνας κ. Βασιλική Λελεντζή.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Πρόληψης και Αγωγής Υγείας που εφαρμόζει η Κοινωνική Υπηρεσία με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινότητας.