Την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016, διεξήχθησαν οι πρώτες 20 ψηφιακές μαστογραφίες από το ΚΕ.Π Υγείας Ωρωπού, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Οι εξεταζόμενες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Μαστού στην περιοχή των Πατησίων και αφού υπεβλήθησαν στην εξέταση, επέστρεψαν αναμένοντας τα αποτελέσματα της μαστογραφίας, τα οποία θα δοθούν καταγεγραμμένα σε CD.

Το σημαντικότερο επίτευγμα του ΚΕ.Π. Υγείας Ωρωπού, το οποίο έχει μόνο μισό χρόνο ζωής και έχει ήδη στο ενεργητικό του πολλές δράσεις, είναι, ότι κατάφερε να αφυπνίσει τους Δημότες να αρχίσουν να φροντίζουν την σωματική και ψυχική τους υγεία, την οποία είχαν παραμελήσει λόγω των δύσκολων κυρίως οικονομικών συνθηκών, που τους αναγκάζουν να θέτουν αυστηρές προτεραιότητες διαβίωσης, βάζοντας στο περιθώριο την προσωπική τους φροντίδα.

Ο Δήμος Ωρωπού θα συνεχίσει τη δυναμική δράση του, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής και τη διατήρηση της υγείας των Δημοτών του.

Για να γίνετε μέλος στο ΚΕ.Π. Υγείας Ωρωπού και να επωφεληθείτε από τις δράσεις του, επικοινωνήστε στο 229 503 0004.