Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που οργάνωσε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και το ΚΕΠ Υγείας Παλαιού Φαλήρου, την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015, στο Β’ ΚΑΠΗ Π. Φαλήρου, με θέμα:

«Η Ρύθμιση του Διαβήτη, της Χοληστερίνης, της Υπέρτασης, της Παχυσαρκίας στην πρόληψη Καρδιαγγειακών επεισοδίων».

Πλήθος δημοτών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το γιατρό κ. Φουστέρη Ευάγγελο, Παθολόγο-Διαβητολόγο, για ασθένειες όπως ο Διαβήτης, η Υπέρταση, η Παχυσαρκία, τα Καρδιαγγειακά επεισόδια και τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης τους.

Την ημερίδα άνοιξε ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος μίλησε για τα ΚΕΠ Υγείας, τη νέα δημοτική δομή, που σκοπό έχει την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας και ενημέρωσε τους κατοίκους του Δήμου για τις προληπτικές εξετάσεις που προτείνονται για την έγκαιρη διάγνωση συγκεκριμένων νοσημάτων, έτσι ώστε να θωρακίσουν την υγεία τους.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με συζήτηση μεταξύ των δημοτών και του γιατρού κ. Φουστέρη Ευάγγελου, ο οποίος ανάλυσε και εξήγησε κάθε ερώτηση που του τέθηκε, με σαφήνεια και απλότητα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο κ. Κορόμηλος Αλέξανδρος, Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Αρωγής, ο Αντιδήμαρχος Πόλης κ. Ανδρέας Δούμας και η κα Τσουμάνη Αλίκη, Υπεύθυνη Δημοτικών Ιατρείων και ΚΕΠ Υγείας, η οποία είχε τον συντονισμό της ημερίδας.

Θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό του Β’ ΚΑΠΗ Π. Φαλήρου, στην κα Βουγιούκα Σοφία Κοινωνική Λειτουργό και την κα Δημοτάτση Παρασκευή Επισκέπτρια Υγείας, για τη φιλοξενία της ημερίδας και στην Χορωδία του Β’ ΚΑΠΗ, για τη ξεχωριστή υποδοχή που έκαναν στους παρευρισκόμενους.

Το ΚΕΠ Υγείας Π. Φαλήρου βρίσκετε στην οδό Αγ. Αλεξάνδρου 77, Π. Φάληρο και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 210 983 9373.

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος με τον γιατρό κ. Φουστέρη Ευάγγελο

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος με τον γιατρό κ. Φουστέρη Ευάγγελο

imerida-1-2